O nama

Image

HyperiON je nedavno razvijen sistem od strane inženjera kompanije PASSER d.o.o. u okviru oblasti automatizacije objekata. Nastao u cilju proširenja proizvodne delatnosti i usluga naše kompanije, HyperiON je razvijen kao moderan i napredan sistem u odnosu na postojeće sisteme na našem tržištu. Dugogodišnje iskustvo i rad u oblasti telekomunikacija, računarstva i elektronike doprinelo je visokom kvalitetu i pouzdanosti našeg sistema.

Kompanija PASSER d.o.o. osnovana je 1993. godine u Zemunu. Od samog osnivanja delatnost firme je bazirana prvenstveno na razvoju, proizvodnji i pružanju usluga u oblasti telekomunikacija i elektronike.
Značajnije delatnosti naše kompanije su proizvodnja uređaja i modula za prenaponsku i prekostrujnu zaštitu u oblasti telekomunikacija kao i proizvodnja central office ADSL i VDSL splitera.

Osim pomenutih delatnosti PASSER d.o.o. se bavi i projektovanjem i održavanjem računarskih mreža, razvojem softvera, web stranica i web servisa, projektovanjem, proizvodnjom i održavanjem računarske opreme, napajanja, ispitnih uređaja, vrši merenje otpornosti uzemljenja (beskontaktno), vrši usluge industrijskog dizajna i montažerske usluge.
Tokom više od dvadeset godina uspešnog rada i poslovanja naše kompanije, ostvarili smo dugogodišnju i uspešnu saradnju sa institutima i kompanijama kao što su:

IRITEL Institut Mihajlo Pupin Vojnotehnički institut Telekom Srbija a.d. TeleGroup Tagor Electronic
Ei PCB Bratel-Kron Pulse Electronics Feuerherdt GmbH Reichle & De-Massari ETECSA